Tuesday, March 8, 2011

Contest ' Jangan Pandang Camera '

Psssssttt .. menarik menarik jugak contest ini kan ?
TQ to lalink tiah, sebab tag aku ; P






Sarat - sarat yang harus dipatuhi :

- Jadi Follower owner yang menganjurkan contest ini
- Pilih satu gambar sahaja, tak kisah single ke double ke dan paling penting gambar jangan pandang camera serta letak banner diatas didalam entry anda + link kan terus ke entry contest ini

- Letak banner disidebar korang
- Tag 3 orang membe blog, pastikan mereka tahu korang tag diorang
- Lastly, tinggalkan link entry diruangan comment penganjur
- Tarikh bermula dari 1 Mach 2011 till 29 April 2011

Jom KLIK untuk meramaikan lagi contest !!



Gambar yang aku pilih adalah :




dan dengan ini saya tag : 

- LurveDieyla
- Efashi
- Termbume




 .. D O N E ..

2 comments:

  1. contest jgn pandang kamera plak dah..hu3.mcm bes la pulak bunyinya.btw,gudlak ye! ^_^

    ReplyDelete