Wednesday, December 1, 2010

Title baru saya


Hyes all,

Lame tidak menconteng blog ini,
Adelah dalam sebulan kot .. Huish !! L A M E kan !
Banyak yang berlaku sekitar satu bulan ini .

Ape yang menarik ? Ade ade, rasenye saye dah bagi hint sikit kat atas tuh,
Cube teka, dan teka teki ..


Syyyyyyhhhhhhh, Full stop .

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Dengan Ini, saye ingin mengumumkan secara rasminya,  

sudah bergelar   P U A N . A K M A
Bertarikh 13 November 2010
Wink wink ;)

berseri seri kedua nya : P


* Picture akan di upload dengan kadar ASAP
W a i t i n g . Links ~







Ucapan dari pengantin :
Mekasih atas kesudian yang mengenali diri ini, tuk hadir ke majlis saye
Alhamdulillah, sume selesai sudah .. Hehe

Tunggu honeymoon je lagih
E h e m .  E h e m 



p/s : loverly readers,
ade idea tak, kat mane tempat tempat menarik
special kat pulau pulau yang tenang, Hehe ..
Any Ideas, plse komen ek,
Thanks 




4 comments:

  1. Teha : Tq :)

    Tiah : Hai puan :P hahaha

    Ainz : Kat sabah ade pulau sipadan eh, airnye jernih tu, Syokk kan klu ke sne :D hee

    ReplyDelete