Thursday, December 9, 2010

Trafik Lite Hijau, mari menge - Tag

S o r i  Ms. Efa, baru berkesempatan nak updated awaknye tag. hampir dua bulan kan ?
Next point ---- >


" Once you have been tagged, you are supposed to write a note,
with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end,
choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.
your cooperation is highly appreciated. "


1. Name diberi Nurakmal bt Ruslan
2. Duduk dekat Malaysia, City puchong
3. Beranak pada 24 october 1987
4. Kire umo tahun depan 24 tahun, ahh mude nye : P
5. Anak sulung dari 2 0 adik beradik, ( sila abaikan 0, tiada kena mengena )
6. Ex skool Cosmopoint KL
7. Faberet food is Nasi Ayam dan Makanan pedas *tapi sekarang taboleh makan, sebab selalu sakit pewut*
8. Faberet Air is Tea o ais limau dan sky Juice : D
9. Now work at City Sunway dalam bidang akaun dan tadbir
10. Suke tengok cermin sangat, bile nampak kene tengok baru blah hahaha :)
11. time karok suke nyanyi lagu siti nurhaliza, padahal sore ade sikit sikit cam syura : P ah ah perasan.. hee
12. Suke sangat menari, memang bestt !!
13. Paling tak suke, kawan makan kawan, pijak dari belakang, Jadik siaplah sape yang ngengade nak makan nanti saye pijak die pulak. Hah, tak baik kan kan ..

14. Very pentingkan kawan
15. Tak suke katak, kalau jalan kat atas rumput yang gelap, make sure kene tengok bawah  : D
16. Sangat menyukai seni seni lukisan dan tempat tempat yang nyaman, sambil hirup udara segar.
17. Saya sangat peramah kalau nak tahu, cube dekat tapi jejauh  hahahaha cam ne tuh ?
18. Suke sukan bola jaring, tangkap bola selit selit buat lawan bengang nak kejar : D
19. Bab cite cite, suke yang nangis nangis, feeling feeling, yang lawak mesti tergelak beso, kekeke : P
20. Tak suke kalau orang nyanyi kuat kuat, pehtu salah lirik .. oh tidakkkk !
21. Majoriti saye hafal lagu dangdut  ngehngeh ~
22. Suke posing posing ambil gambar
23. Saya sudah MARRIED ;)
24. Harapan mahu menjadi isteri dan ibu yang baik
25. Saya suke masak, walaupun tabape nak sedap : D

Soklan semue dah selesai saya jawab, tiba masa giliran yang lain pulak ~
Sape tu yang bertuah, saya pilih awak tuk di  T A G :

- Ainz Abiggail
- Diana
- Fisha Bella
- Sweet Qaseh
- Areteacar
- Tembume Lilscherzow
- Eiyda


Nak tag 25 person rase tak berbaloi jadi, saye pilih 7 person neh ye, sebab dorang selalu updated blog :) heee ^_^



 - E n d T a g g e d -


5 comments:

  1. Awww banyaknya homework! hahaha akan dibuat! :]

    ReplyDelete
  2. i slalu update blog ke?
    rase mcm tak
    hahahaha

    btw, thanks tagging
    tapi i dah pernah buat
    :)

    ReplyDelete
  3. Ainz : aw aw, homework kne siapkan :P

    tembume : hahaha, tu ayat nak mik ati kott :P.. oke tade hal, tag neh dh dua bulan, basi duk simpan xpublish² :D heeee

    ReplyDelete
  4. One of the truly best blog..

    www.fdausamad.blogspot.com

    Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

    i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

    ReplyDelete